Autó klíma fertőtlenítés ózonnal

Miért érdemes ózonnal fertőtleníteni a gépjármű klímáját?

Az autó olyan részein is meg tud jelenni baktérium és vírus, amire nem is számíthatunk. Az ózon az egyik legerősebb fertőtlenítő anyag. Egyik nagy előnye, hogy gáz halmazállapotú, melynek köszönhetően eljut az autó minden pontjába és elpusztítja a káros mikroorganizmusokat: baktériumokat, vírusokat, penészgombákat.  Az ózon természetes tisztító, szagtalanító és fertőtlenítő erejének köszönhetően a klímarendszer megbontása, továbbá szennyező és erős vegyszerek használata nélkül tisztítjuk és fertőtlenítjük az autó klímarendszerét, továbbá más eljárásokkal szemben szagtalanítjuk a járműbelsőt is, így a kezelés végén az autónak újra „új”  illata lesz.

Az ózonos fertőtlenítés folyamatában nincs szükség

Az ózon baktérium és vírusölő hatásáról

Az ózon fertőtlenítő hatása alatt baktérium- és vírusölő képességét értjük. Az ózon oxidáló hatásának következtében a baktériumok és vírusok alkotóelemét jelentő lipidek károsodnak, peroxidálódnak. A baktérium sejtfalának ütköző ózon molekulák folyamatosan roncsolják azt és lyukakat képeznek rajta. A baktérium eldeformálódik, és egyre az egyre több roncsolódási lyuk miatt a sejt elpusztul. Az ózon jelenlétében a vírusok fertőzőképességüket vesztik el, így azok hatástalanodnak, képtelenek lesznek tovább fertőzni.

Mi a fertőtlenítés folyamata?

Megérkezés

A jelenlegi járványhelyzetre való tekintettel maszkban és gumikesztyűben érkezem az érintkezés maximális elkerülése érdekében.

Gépjármű és helyszín szemrevételezése

A gépjárműben a klímát elindítom maximális fokozaton és belső keringtetésen.

Ózongenerátor biztonságos elhelyezése és beüzemelése a helyszínen

A kezelendő térben elhelyezem az ózongenerátort, a lehető legmegfelelőbb helyen, majd beállítom a kívánt értékeket és az ózon generátor elkezd dolgozni. Nagyon fontos, hogy jelezzétek előre van-e a környéken áramvételi lehetőség az ózongenerátorhoz. Ha nincs, (pl. társasházi parkolóban) természetesen arra is van megoldásunk.

Kezelendő terület elhagyása

Amint a készülék beállítása megtörtént el kell hagyni a kezelt területet amilyen hamar csak lehet, és rácsukni az ajtót.

Szellőztetés

Ha a kezelés után azonnal igénybe szeretnénk venni a területet szellőztetésre van szükség, hiszen nagyobb kezelendő területek esetén nem tudnak az ózonmolekulák azonnal oxigénné bomlani. Gépjármű esetén, ahol lehetséges hogy nem használjuk aznap, megoldható, hogy a generátor eltávolítása után a következő használatig csukva tartjuk az ajtókat, így még hatékonyabb a kezelés.

Mi a baj a legtöbb ózonos autóklíma fertőtlenítővel?

Miben csináljuk másképp tőlük?

Hogyan lehet felkérni?

Sokaknál a munkavégzést követően derülnek ki a néha többezer forintos további költségek. Ilyen például a parkolási díj, bizonyos órákban kiszabott százalék arányos felár, nettó - bruttó árakkal való trükközés.

Mit tartalmaz az ár nálam?

Nálam nincs semmilyen rejtett költség. A kiírt árak tartalmaznak minden költséget, és pontosan annyit kell fizetni a kezelés végén, amilyen árak fel vannak tüntetve.

Gépjármű klíma fertőtlenítés

Autóklíma fertőtlenítés

Autóklíma fertőtlenítés

1 gépjármű esetén

12.000 Ft

Autóklíma fertőtlenítés​

2 gépjármű esetén (autónként)

10.000 Ft

Autóklíma fertőtlenítés​

3 vagy több gépjármű esetén (autónként)

9.000 Ft

Megrendelés/érdeklődés

    Vegyük fel a kapcsolatot

    Telefonon és emailben is egyaránt elérhető vagyok, üzenjetek vagy hívjatok nyugodtan!

    Az oldalon megjelenő képek/mozgóképek/tartalmak a szerző szellemi tulajdonát képezik. Felhasználásuk a szerző előzetes engedélyéhez kötött.