Professional air conditioner cleaning

In Budapest and surroundings

English speaking operator and cleaners

Our cleaning efficiency

The video is less than a minute long, but it shows why you should trust me this year, instead of the usual air conditioner cleaners who finish in 10 minutes.

AC cleaning

disassembly and cleaning of the indoor unit

22.000Ft
 • Indoor unit chemical-water jet washing removal of dust, removal of grease, removal of bacteria
 • Cleaning of dismantled coverings ensuring a clean, bacteria-free surface

Cleaning of outdoor unit

3.000Ft
 • Chemical-water jet washing
Unlike many mechanics, my quoted price does not include hidden costs, which are revealed after the work. The customer must always pay the advertised price.

Discounted vehicle AC service available in addition to air conditioning cleaning

Disinfection of vehicle air conditioning with an ozone generator

HUF 10,000 instead of HUF 12,000

What does my cleaning method do better than the generally used one?

In the following 13-minute video, those who are more seriously interested in the topic can gain a deeper insight. (the video is in Hungarian)

Let's get in touch

I am available by phone and email, feel free to message or call me!

  Reviews

  KIVÁLÓ
  6 vélemény:
  Judit Révész
  Judit Révész
  2021-07-06
  ajánlja
  Fantasztikus precizitással, pontossággal és korrektséggel találkoztam. Az udvarias viselkedés és a lakás tisztaságára való odafigyelés már igazi európai stílus. Mindenkinek szívesen ajánlom!!
  Vereczkei Éva Mercédesz
  Vereczkei Éva Mercédesz
  2021-07-02
  ajánlja
  Pontos érkezés,precíz tiszta munka,nagyon elégedett vagyok az elvégzett munkával.Látszott a hozzáértés,csak ajánlani tudom!
  Schüszterl Ferenc
  Schüszterl Ferenc
  2021-06-30
  ajánlja
  Nagyon elégedettek voltunk a szolgáltatással. Előre megbeszéltük az időpontot, mivel csúszás volt, erről előre kommunikáltak, nem kellett várni és várni, hogy megérkezzen a szakember. A tisztítás alapos volt, ugyanakkor semmi kosz, vagy felfordulás nem volt, ahogyan azt ígérték is. Biztos, hogy a következő szezonban is őket választjuk! Csak ajánlani tudom!
  Gabriella Gazda
  Gabriella Gazda
  2021-06-27
  ajánlja
  Pontos, kedves, precíz munkatársak! Köszönet érte!
  Tímea Nagy
  Tímea Nagy
  2021-06-26
  ajánlja
  Nagyon elégedett voltam, jövőre is rájuk bízom a klímám tisztítását! A Kollégájuk végtelen kedves, alapos, precíz, pontosan érkezett és semmit sem kellett utána takarítanom, mert odafigyelt, hogy ne hagyjon a munkájával koszt. Mindez a mai világban ritkaság. Mindenkinek tiszta szívből ajánlom Őt!
  Máté Török
  Máté Török
  2021-06-17
  ajánlja
  Tökéletes választás volt a klímatisztításhoz, jövőre is őket fogom hívni. Mindenkinek ajánlani tudom, profi és precíz munkát végeztek!
  Fehér Ádám
  Fehér Ádám
  2021-02-11
  ajánlja
  Radiátorokat tisztították ki. Nagyon szép munkát végeztek, profi csapat. Ajánlom mindenkinek.
  Kati Eszli
  Kati Eszli
  2020-10-21
  ajánlja
  5 éve használunk klimát a házunkban. Minden évben hívtunk szakembert a tisztítás miatt de ilyen alapos munkát eddig még egyetlen cég, vállalkozó nem végzett. Többé nem fogok mást hívni. Mindenkinek szívből ajánlom.
  I always test the device on site to make sure it works properly. That is why, after I have left the location after checking the perfect functioning of the device, I will not accept complaints.
  Cancellation of the appointment booked for air conditioning cleaning in the 48 hours before the work will result in a cancellation fee of HUF 5,000 per air conditioner, which (if I am available) can be included in the cleaning fee if a new appointment is made within a week. If the cancellation takes place at the location of the work, the client is obliged to pay a non-refundable fee of 8,000 HUF per air conditioner.