Koszos vagy büdös mobil klímátok?

Nem fúj erősen?

Megoldom!

Nem találjátok a megfelelőt?

Már mindenkit megkerestetek de nem vállalja senki? Ha el is vállalták csak befújták egy olyan sprayel amit te is meg tudsz venni a boltban? Nem szűnt meg "tisztogatás" után sem a kosz?

Mit csinálok másképp?

Szétszedem a készüléket, hogy jól hozzáférjek a fontos alkatrészekhez és teljesen megtisztítom a portól, penésztől és egyéb letapadt szennyeződésektől, melyek az egészségre és a gép élettartamára is rossz hatássl vannak.

Előtte-utána

A következő két perces videóban betekintést nyerhettek, hogy néz ki tisztítás előtt és után klímátok. Bizonyíték gyanánt a ti klímátokról is készítek, hogy lássátok miből mi lett.

A tisztítás menete

Mobilklíma tisztítás Budapesten

Megrendelés

Megrendelést követően megbeszélt időpontban érkezem a helyszínre. A klímát nem a helyszínen tisztítom, hanem elviszem magammal.

Tisztítás

Teljeskörű tisztítást kap, azaz szétszedés után wamegtisztítom a hőcserélőket, ventillátorokat, elektromos részeket a rátapadt portól, zsíros szennyeződéstől, esetleg penésztől és gombától. Speciális klímatisztítószerrel és vízzel dolgozom, így a klíma garantáltan nem fog egészségtelen tisztítószeres párlatú levegőt fújni.

Működés ellenőrzés

Tisztítást követően tesztüzemet folytatok, melynek során megbizonyosodom a problémamentes működésről. A legtöbb esetben amellett, hogy a készülék nem fog rossz minőségű levegőt teríteni a szobában, jobb hatékonysággal is fog dolgozni, hiszen a lerakódott por nem fogja vissza a hatékony működésben a szerkezetet.

Házhoz szállítás

Az elkészült klímát becsomagolva szállítom vissza az előzetesen megbeszélt időpontban hozzátok.

Előtte

Klímatisztítás

Közben

Klímatisztítás

Utána

Klíma tisztítás otthon

Ami benne volt...

Vélemények

KIVÁLÓ
6 vélemény:
Judit Révész
Judit Révész
2021-07-06
ajánlja
Fantasztikus precizitással, pontossággal és korrektséggel találkoztam. Az udvarias viselkedés és a lakás tisztaságára való odafigyelés már igazi európai stílus. Mindenkinek szívesen ajánlom!!
Vereczkei Éva Mercédesz
Vereczkei Éva Mercédesz
2021-07-02
ajánlja
Pontos érkezés,precíz tiszta munka,nagyon elégedett vagyok az elvégzett munkával.Látszott a hozzáértés,csak ajánlani tudom!
Schüszterl Ferenc
Schüszterl Ferenc
2021-06-30
ajánlja
Nagyon elégedettek voltunk a szolgáltatással. Előre megbeszéltük az időpontot, mivel csúszás volt, erről előre kommunikáltak, nem kellett várni és várni, hogy megérkezzen a szakember. A tisztítás alapos volt, ugyanakkor semmi kosz, vagy felfordulás nem volt, ahogyan azt ígérték is. Biztos, hogy a következő szezonban is őket választjuk! Csak ajánlani tudom!
Gabriella Gazda
Gabriella Gazda
2021-06-27
ajánlja
Pontos, kedves, precíz munkatársak! Köszönet érte!
Tímea Nagy
Tímea Nagy
2021-06-26
ajánlja
Nagyon elégedett voltam, jövőre is rájuk bízom a klímám tisztítását! A Kollégájuk végtelen kedves, alapos, precíz, pontosan érkezett és semmit sem kellett utána takarítanom, mert odafigyelt, hogy ne hagyjon a munkájával koszt. Mindez a mai világban ritkaság. Mindenkinek tiszta szívből ajánlom Őt!
Máté Török
Máté Török
2021-06-17
ajánlja
Tökéletes választás volt a klímatisztításhoz, jövőre is őket fogom hívni. Mindenkinek ajánlani tudom, profi és precíz munkát végeztek!
Fehér Ádám
Fehér Ádám
2021-02-11
ajánlja
Radiátorokat tisztították ki. Nagyon szép munkát végeztek, profi csapat. Ajánlom mindenkinek.
Kati Eszli
Kati Eszli
2020-10-21
ajánlja
5 éve használunk klimát a házunkban. Minden évben hívtunk szakembert a tisztítás miatt de ilyen alapos munkát eddig még egyetlen cég, vállalkozó nem végzett. Többé nem fogok mást hívni. Mindenkinek szívből ajánlom.

Miért csinálom?

Elegem van abból, hogy átverik az ügyfeleket, akik bíznak abban, hogy a tisztító a lehető legjobb tudása szerint végzi munkáját. Sajnos a trehány hozzáállás okozza a klímák rövidebb élettartamát, és ami még rosszabb, az emberi egészséget is kockáztatja a nem alaposan végzett munka. Nem egy lakásból, házból vagy üzletből hívtak már nyár eleji megfázást, vagy tüdőgyulladást követően. 

Hogyan kérhettek fel?

 • Az oldal alján van egy kapcsolatfelvétel elem, ahol meg kell adni pár adatot, illetve az üzenetben leírni mely időpontok jók. Természetesen telefonon is lehet időpontot foglalni.
 • Ha hosszabb idő telik el a megrendelés és a tisztítás között, emlékeztető emailt vagy sms-t szoktam küldeni, hogy ha esetleg mégsem jó az időpont le lehessen mondani időben.
 • Emailes vagy telefonos egyeztetést követően a megjelölt időpontban érkezem.
 • Megtörténik a tisztítás, karbantartás.
 • Nálam csak a tisztítást követően kell fizetni, ha mindennel elkészültem.

Mit tartalmaz az ár?

Sok tisztítóval vagy szerelővel ellentétben nálam a kiírt ár nem tartalmaz rejtett költségeket, ami a munka után derül ki. Az ügyfélnek mindig a kiírt árat kell fizetnie, egy forinttal se többet.

 • Kiszállás díját
 • Parkolási díjat
 • Használt speciális tisztítószereket és vegyi anyagokat
 • Munkadíjat
 • Gyakorlatilag mindent. Csak be kell engedni, hogy elvigyem a klímát, majd még egyszer beengedni, amikor visszhozom.

Teljeskörű klímatisztítás

33.000Ft
 • Teljes körű tisztítás por és zsírtalanítása, kórokozók eltávolítása
 • Működésoptimaizálás a halkabb és energiatakarékosabb működésért
 • Burkolatok tisztítása tiszta, kórokozómententes felület biztosítása
 • Szét-összeszerelés kissebb problémák orvoslása
 • Háztól házig szállítás Elviszem műhelyembe ahol tisztítom, majd házhoz szállítom.

Megrendelés/érdeklődés

  Vegyük fel a kapcsolatot

  Telefonon és emailben is egyaránt elérhető vagyok, üzenjetek vagy hívjatok nyugodtan!

  Az oldalon megjelenő képek/mozgóképek/tartalmak a szerző szellemi tulajdonát képezik. Felhasználásuk a szerző előzetes engedélyéhez kötött.